İnternette yararlı ve ilginç siteler

İnternet aleminde milyonlarca web sitesi var ve bu hergeçen gün katlanarak artıyor.Türkiyede internet kullanan insanların çoğu e-posa gönderiyor ve alıyor onu sohbet etmek için kullananlar geliyor üçüncü sırada ise haber okuyanlar ve gazete okuyanlar geliyor.
Daha önceki konularda belirttiğimiz gibi interneti kötü amaçla kullananlar için zararlı iyi amaçla  kullananlar için faydalıdır.
İnsanlara fayda sağlaması amacıyla internette bir sürü site işte onlardan bir tanesi :
Yarın hava nasıl olacak acaba yarın ne giysem? gibi soruların cevabını vereb site www.meteor.gov.tr sitesinde bulabilirsiniz.Meteoroloji işleri genel müdürlüğünün sitesinde 24 saatlik tahmini il ve ilçe lerin hava tahminini 5 günlük tahmin deniz suyu sıcaklıklarını uydu görüntülerini yağış tahminleerini vb. bulabilirsiniz.
Yerel yönetimlerin siteleride insanlara fayda sağlamak için var onlardan bir tanesi İstanbul büyükşehir belediyesinin sitesi www.ibb.gov.tr bu sitede özellikle trafik konusunda bir çok bilgi verilmiş malum istanbul trafiği çok kalabalık şehrin trafiği olunca insanlar evlerinden çıkmadan önce bilgi alabildikleri bir site
Yararlı siteleri sizlere tanıtmaya devam edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.