Sinema siteleri

İnternette sinema siteleri derken film izleme siteleri değil sadece sinema hakkında bilgi veren sinema severler ile etkileşim kuran sitelerden bahsedeceğim.
Sinema siteleri dediğimizde akla ilk gelen site beyazperde.com oluyor sitede binlerce film ile ilgili bilgiler var Türkiye'nin en çok girilen sinema sitesi olan beyazperde.com vizyona giren yeni filmler hakkında bilgiler, güncel sinema haberlerinede yer veriliyor.
İkinci sitemiz ise sinematurk.com bu site kendisini Türk ve Dünya sineması veritabanı olarak adlandırmış.Sitede 30 bine yakın film arşiv bilgileri yer almakta.
Bir diğer sinema sitesi turksinemasi.com bu site diğerlerinden biraz farklı daha çok burada nostalji sineması ön planda yer almış.
Bir başka site kameraarkasi.org site oldukca sade bir ana sayfası var buradaki amaç kamera arkasında ne oluyor teknik bilgiler daha çok ön planda olmuş sinema bölümünü okuyan öğrencilerin daha çok faydalanacağı bir site olmuş.
Buradaki siteler daha çok sinema ve filmler hakkında geniş bilgiler içeren bilgi kaynağı aktaran siteler sizinde aklınıza gelen varsa yorum bölümüne ekleyerek sinemaya ilgi duyan arkadaşlara fayda sağlamış oluruz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.