İstemediğiniz e-posta aboneliklerinden nasıl kurtuluruz?

Adresinize sizin istemediğiniz izin vermediğiniz e-postalar günlük aylık haftalık sürekli e-posta geliyorsa bundan kurtulmak istiyorsanız yazımızı okuyun.

Gönderilen e-postanın altına sıkıştırılan bu e-postayı bir daha almak istemiyorsanız tıklayın gibi bir not her epostanın altında bulunmakta. Ancak siz buraya tıkladığınızda kurtuldum diyorsanız yanılıyorsanız. Çünkü bundan yinede kurtulmak mümkün olmuyor birde ben burdayım epostamı aktif olarak kullanıyorum göndermeye devam anlamı taşıyor buda gönderenin işine geliyor.

Bu epostalardan nasıl kurtuluruz http://www.crunchbase.com/ Bu adrese giriyoruz profil oluşturmak için bir e-posta adrsi tanımlıyoruz gelen sayfada kullanmak istediğiniz hotmail,gmail vb. e-posta servislerinden seçim yapıyoruz. Daha sonra eklenti o an açık olan web tarayıcınıza kurulmak istenecektir. Kurduktan sonra servis eposta adresinize bir aktivasyon kodu gönderecek ve adından şifre vb. işlemlerinizi yaptıktan sonra belirlediğiniz eposta servislerinde yerini alacaktır.

Kurtulmak istediğiniz e-postayı işaretleyerek "Unsubscribe" butununa basmak yeterli olacaktır artık o istemediğiniz e-postadan kurtulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.