General mobil 6

General mobil 6 özellikleri nelerdir general mobil 6 nın fiyatı nedir?


General mobil6 nın özelliklerinden bir taneside sizler için çektiğiniz fotoğrafları sıralaması yani örneğin selfie adı altında çektiğiniz tüm fotoğraflar sıralanır. Bu fotoğraflardan isterseniz kısa filmlerde oluşturur.

Ülkemizde General mobil 6 nın fiyatları 1000 tl ile 1100 arasında değişmekte.



General Mobile GM 6 özellikleri



General Mobile GM 6 modelinde MediaTek MT6737T işlemcisi yer alıyor. Daha önceki 3 modelinde Snapdragon işlemci kullanan General Mobile, bu modelde ise MediaTek işlemciye yer veriyor. Dört çekirdekli olan bu işlemci, 1.5 GHz frekans hızını sunuyor. Grafik yongası tarafında ise Mali-T720 MP2yer almakta. Bu grafik yongası ise çift çekirdekli ve 550 MHz - 600 MHz arası frekans hızına sahip. General Mobile GM 6 modelinde 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza yer alırken, hafıza kartı girişi ile telefonun hafızası yükseltilebiliyor.
3000 mAh kapasiteli değiştirilebilir pile yer verilen telefonda, 13 Megapiksel arka kamera ve flaşla desteklenen 8 Megapiksel çözünürlüklü ön kamera yer alıyor.
Bağlanabilirlik tarafında ise 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.1, VoLTE, ViLTE, VoWiFi gibi Teknolojiler yer alırken, GM 6 modelinde FM Radyo desteği de yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.